Sudah lama

ok fine. lama tak hupdate ini blog. malas la...lagipun trend memblog ni kan dah semakin pudar. ramai jer blogger dulu semangat2 konon, last2 tak update bertahun-tahun. oh bagai. so. aku mmg suker ikut trend. sangat cool ok. cuber try. contoh, aritu dslr, skang main filem lak. aduyai, pe nak jadi. itu kan trend. so anda nampak lebih cool. ader dua fakta disini:


1: kalau anda ikut trend, duit banyak, takper. (mgkin aku ader perasaan dengki pada kamu)
2: kalau anda nak ikut trend, anda perlu ader duit. (betul x?)

yah.tepat sekali. so skang, dah habis sem1, tahun2. portfolio sumer dah abis, exam lagi satu paper. cuti 2 mggu. wat per? bosan. tido. habiskan duit, mencari trend yang lebih cool utk di ikut2. sekian.

good luck. all the best

maniac

VW

enjoy gmbar seorang pengikut trend:


POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION