kembali memblog....

post ini menggenapkan 71 hari tanpa blog. once i experienced this late 2007 masa muler2 start blog. actually, 2 bulan lepas pergi cari duit.so nothing interesting happen. off blog. then, domain lama, garbagefunstuff.info got expired. so off lagi.

theme baru blog ni dah on sejak 2 bulan lepas lagi. pastu beli domain baru utk memudahkan pencarian omar shamsuddin di dunia on9, domain baru ialah http://www.om4r.com. sila2 lah lihat. itu masih lagi dalam process.cadang nak letak gmbar2. tapi tak wat lagi. malas giler.

tentang kerja, tak perlu cerita. cuma kerja amik order dan jawab call sahaja. bosan giler. dan tertekan.

tentang passion kat photografi yg dulu2 membara gila babs tu masih membara lagi. cuma sekarang melihat dari sudut lain. mungkin belum masa lagi. byak lagi utk belajar. off digital jap, on lomo balik. sebab lomo dah lama tak sentuh.

event? tak banyak sgt bulan ni, yer lah sbb bz. this month maybe plan to klue urbanscape. yer la, org kater dak art ni kner selalu gi event2 art. untuk inspirasi berkarya..hm kater org.(ikut jer la).
but actually just nak relax2. tgk orang, amik2 gmbar.beli2 some stuffs.

tapi sejak akhir2 ni, rasa cam perlu bersukan.tapi tak tau nak sukan kat ner. peluh dah bertong2 dah ni tak kuar. rasa cam nak gi beli nike run.wat lari satu kl.cambest.

pasal friendster, myspace, mgkin orang ramai dah luper pw utk log in sbb dah ader facebook. tapi maybe ader rmi lagi still gner. thats why maxis sibuk promote frenster. myspace, tak jatuh saham lagi. sbb rmi dak2 indie berlegar di sana lagi.

gajet baru?...tak der lagi. skang funding to something really big and expensive. so kner biar duit2 tu jadi bukit betul, baru boleh pikir gajet2 nih.adoyai.

dah panjang sgt nih..so off to go.enjoy some interesting lomo pic i captured last 2 months.adios

POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION