Ringan2 jer...


entri ni hanya untuk aku, kepada aku dan tentang aku. tdak kena mengena dengan insan sekeliling aku ataupun jauh dari aku. kenal or tak kenal aku.

pernah aku ditanya, weh, ko takder awek ker?
aku:takder..(ringkas)

tipulaa...takkan la, sorang pun takder?
aku: eh, takder la, dan tak pernah. hmm.(shit)

hmm..gila laj ko mar, rugi doh.
aku: ek? takder laa, biase jer. tak mati pun takder awek.

serius ma.. rugi weh.
aku: aper yang buat ko rugi klu takder awek?

yer laaa...paling kurang pun, dapat loving2.
aku: itu jer?...

takder laa, boleh ringan2, skit2 jadi laa..
aku: tak mo laa..klu dapat btol2 ok lah jugak.

klu nak btul2, gi cari pelacur laa mar..
aku: dosa, hiv, duit, tak best la...

free tak dapat laa mar...abis2 pun awek, buat cabut laaa...
aku: ngandung kang, tak ker bapak dier kejar ngan parang....mampus nak lari maner, malaysia kecik jer, nak gi oversea, duit x der...

aku: tak mo la...

weh ko ader sebab munasabah tak ko takder awek..ko gay ker?
aku: sial laa gay lak ko kter aku...ader laa sebab2..ader jer dak2 pompuan yg try2 tyer, sori, im not ready..haha.lagipun, ak senang cmni single mingle. nak dating ngan saper2 pun leh. nak gelak ngan saper2 pun leh, nak bergambar ngan saper2 pun leh. nak simpan gmabr saper2 pun leh, nak tido ngan saper2..(eh silap).

alaa..klu ader awek pun ko leh wat cmtu kan?....saper kisah?
aku: baik ko pagi awek ko kat aku, klu ko cakap camtuh...hahah

aku: first, klu ko ader henset, lamer2 boring tak pki? klu ko beli laptop, makin lamer makin lembap tak? klu ko dah penah main, lamer2 mesti rasa dah biasa kan...so?

aku: tu jer la bagi aku...lain orang lain otak, rambut sama hijau....

penat laa taip.

POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION