Perihal Orang Bijak

entri ini adalah untuk membersihkan habuk2.
*uhuk*..ak ader resdung.maaf.

semalam adalah hari boring aku.kerana aku hanya melihat matahari setelah jam menunjukkan pukul 5.00 petang. janji ngan roomate nak gi bli printer ngan tali gitar dia. sian roomate ak. tggu ak dari tgh hari. (abis2 dia layan chuck season 2 sorang2.).sian~.

lalu ak pun menggerakkan punggung ku. (dlm bi - move ur ass). menggagahkan diri mandi dan bersiap2...huhu.sehelai tshirt dibeli di danau kota (tak bsuh seminggu da nih) dan seluar vintage bundle chow kit menjadi pilihan fashion ari sabtu ku.

lalu, berjalanlah ak ngan roomate ak menunggu bas ke lowyat.alkisah hari boring ak ini pun telah sampai di klcc. roomate ak ni bercadang utk berjalan kaki sahja dari klcc ke lowyat. smpai2 shaja terus menikmati breakfast, lunch ngan dinner dlm stu pakej di finger's lickin good. *kenyang*

berjalan2.lalu smpai di pavillion. shit. kawasan sekitar dipagari sepanjang jalan bukit bintang kerana ada pesta tahun baru cina. (mungkin utk mafia2). padahal hari tu adalah thaipusam. (dengki kot org cina nih.)...bukit bintang pada hari sabtu juga dihiasi dgn bdak2 indi.. (fu@@ them all).gila celaka. bengang gila.tak senonoh.bodoh.memalukan.sial. baik korg balik melanc^^^.lagi bagus.

kes 1 - budak2 ni shuffle dpn pintu masuk maybank.org nak gi cucuk duit pun susah.

kes 2 - lintas jalan sesuka hati, org hon leh carut2.pastu biler org sound. carut2 blik...dah laa org yg sound tu lebih tua dari mereka. hormat la skit. harap korg jln dlm grup bleh la tunjuk2 bagus.cuber jln sorg2 tgk. telur pun kuncup.

kes 3 - dk pompuan nyer lak...adus memalukan.better ak lihat model2 seksi dan bogel daripada lihat lurah kamu yg jijik itu. muka lebih teruk tahap tapak kasut la. baik kamu pakai purdah saja.

kes 4 - berparti minum arak ditepi2 jalan. agama kamu apa? islam kan. jadi?..baik kamu pergi melacur shaja, dpat hiv, pastu mampus.lagi bagus.

4 kes ini cukup utk melabel kan mereka sampah. berubah laa whai umat remaja yg melepak2 hari sabtu di bukit bintang tu hoi.sial.

berjalan2 lah ak meneruskan perjalanan yg jauh lagi memenatkan. kena pusing balik ke jalan ampang utk ke lowyat. tak ker jauh.huhu~.

setelah settle sumer, baliklah kami. dlm putra, kt klcc terserempak ngan dua girls yg speaking2 london.uh....plastic nyer kamu ini.biar lah..janji kamu cun. tau lah balak2 foreigner ni kiri kanan, kamu ingin ditiduri merekakah?.haha..merepek jer.

berkatalah ak, nak tau org bijak ni camner?

orang yang dapat mengawal tahi mereka dari sembelit dan keras cam batu.....

~haha.

POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION