Review RANtAI REvelation 2008


seperti ku mention di entri sebelum ini. ak telah mengahdirkan diri ke rantai hujung tahun pada petang ahad bertemankan kelly. smpai di ampang park melalui tren putra, ku terlihat kelibat seseorang yg rasa2 kukenali, dean cenfos iium Assoc. Prof. Dr. Md. Fadzil Md. Hassan..mgkin dia tidak mengenali diriku tapi ku kenali dirinya...tpi skang da tukar dean baru.lalu ku teruskan perjalanan kaki ke red bunglow dimana terjadinya rantai itu.hm.mmg da agak dari awal, lecah, so pki slipar masuk tandas, jeans lama, n shirt jer.so klu aper kekotoran, tak terkesah sgt. masuk la diriku ke pagar red bunglow itu, hmmm, kecewa skit, booth skit n kurang 'happeninnyer', takper2, mgkin didalm byk bender menarik. masuk kedalam rumah merah itu, wahh, ader didjeridoo sdg berbushkin ala2 kt bukit bintang.sedap, layan~.then naek keatas melihat2 para2 tentera lomokids sdg berhappy ria. wah!meriah jugak. dgn wall sebesar dinding, dan artwork2 abstrak memikat hatiku. lawa. potrait from mikael andre (adek pirre andre) menyentuh jiwa halusku...mmg lawa. pusing2 smpai bosan, then turun ke bawah balik melihat2. then, dgr talk from pierre andre ttg scene film tanah air, sgguh berisi ucapan yg disampaikan, why this and how that, sumer dijawab dgn bagus (even takder org yg bertanyer).huh. malam menjelma, layan electric acoustic from band2 yg power gitu, flica, arus mainkan music electrik menghibur jiwa. sedap.layan jer. pusing2 jap, teernampak kelibat art:tech, sue anna joe,mikael andre, pitt, dan rmi lagi penggiat seni, tpi malas nak tegur, nnt menambah riak mereka..hahah.then last skali, maser nak blik terpijak lecah2 yg kotor...huhu.layan ais krim mcd smbil menunggu kenderaan pulang kerumah.

~pc fair tak gi, rmi sgt org.
~bli filem seketul je, jimat duit.
~ak mmg mengikuti rantai sejak 2006.

POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION