Lomo dan kaumnya

semalam baru sahaja membeli sesuatu daripada ebay..nak tahu?? a camera..but not just a camera..it is russian made 40 years ago.. bunyi cam pelik..tapi ini adalah cabang fotografi yang semakin diminati oleh anak muda sekarang.. ia dipanggil lomografi. contoh gambar boleh dilihat dibawah.

saja jer nak 'show off' ehehhe..

kamera ku berjenama smena 8m yang dijual pada harga 27usd bersamaan dengan 27usdxrm3.1=kira sendiri. take a look at this.kena tunggu untuk beberapa minggu untuk sampai kerumah kerana barang tersebut datang dari ukraine (jauhnya...) memangla sebab murah sikit berbanding pasaran tempatan..satu lagi kamera ini adalh terpakai..sebab tu murah..nanti kalau dah sampai, akan ku paparkan gambar2nya di satu galeri khas..(online jer)..
untuk maklumat lanjut mengenai lomografi ini..leh silakan melawat http://www.blogger.com/www.lomography.com. untuk komuniti tempatan lak.. leh klik sini.haaa..ada lagi..hari selasa lepas merupakan hari yg paling membanggakan apabila telah berjaya membuat satu pembentangan bahasa melayu yang amat memuaskan..walaupun hanya pembentang namun amat memuaskan hatiku...enjoy the video..harap dan dipentaskan di istana budaya...hahaha..
Technology:Art:Music:Sports:Business=MindaIDEA

POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION