Kepada online shopper :p

Online shopper yg dihormati....kini anda tidak perlu rasa ragu2 dengan pembelian barang2 dr overseas yg menggunakan paypal sbg medium pembayaran....kredit card??(mampu ke bayar tiap2 bln?)..alternatif nya adalah dengan menggunakan debit card...yg kini semakin mencetus populariti dikalangan bank2 malaysia. Dengan adanya debit card ini anda blh men'verified' akaun paypal anda dan menjalankan urusniaga maya anda tanpa rasa gundah gulana...setakat ini Public, Am dan Maybank je menawarkan debit card nih...(sebb diorang antara bank yg stabil di malaysia nih) so...how to make this thing real...download ebook nih yg khas disediakan oleh wizurai... (aku nak register domain kat dia laaa...murah Rm30 rggt jer *promote nih))

Download Here

Technology:Art:Music:Sports:Business=MindaIDEA

POSTED BY omarkhayam
POSTED IN
DISCUSSION